Naailes in je eigen tempo

Lijkt het je leuk om zelf kleding te maken? Bij Steekje Vast kun je naailessen volgen in je eigen tempo en leer je kleding maken voor jezelf, voor je kinderen of maak je iets voor in je interieur.

Als je kleding maakt, werk je met bestaande patronen uit bijvoorbeeld de Knipmode. Je leert hoe je een patroon moet uittekenen, hoe je het patroon aanpast aan je figuur en hoe je de patroondelen op de stof legt en uitknipt. Daarna begint het naaiwerk op je eigen naaimachine of op een naaimachine van Steekje Vast.

De cursus loopt door van september t/m juni; in de schoolvakanties is er geen les. Je kunt op ieder gewenst moment in het jaar beginnen en maandelijks opzeggen.

Hoeveel les heb ik nodig?
De meeste cursisten volgen minstens een jaar naailes, waarin allerlei verschillende technieken aan bod komen; zo leer je steeds beter naaien.

Als je wilt ontdekken of naailes ook iets voor jou is, ben je van harte welkom om tijdens één van de naailessen te komen kijken. Daarnaast is er ook mogelijkheid om een beginnerscursus te volgen.

Naaimachine
Kosten:

Twee lessen per maand € 28,95

Vier lessen per maand € 56,95

Lestijden voor volwassenlessen

Maandagavond van 20.00-22.00 uur
Woensdagavond van 20.00-22.00 uur
Donderdagavond van 20.00-22.00 uur

Woensdagochtend 09.00-11.00 uur
Vrijdagochtend 09.00-11.00 uur