Wil je basis van het naaien onder de knie krijgen en ontdekken of naaien iets is voor jou is?
Dan is deze beginnerscursus heel geschikt voor jou!

1.

Eerste les beginnerscursus

Tijdens de eerste les van de beginnerscursus leer je de naaimachine te bedienen, leer je over verschillende stofsoorten, maken we een speldenkussen en zoeken we een project uit voor de daaropvolgende lessen. Dat kan van alles zijn: een eenvoudig kledingstuk voor jezelf (bijvoorbeeld een rok, shirt of sweater), kinder-of babykleding, iets voor je interieur of een tas. Er zijn genoeg patroonbladen en boeken om uit te kiezen wat je leuk vindt. Er zijn naaimachines beschikbaar, maar je kunt natuurlijk ook je eigen machine meenemen.

2.

Tweede les beginnerscursus

Tijdens de tweede les  van de beginnerscursus maken we het patroon en knippen we de stof voor je project. De verdere lessen gebruiken we om je project te naaien. Hier krijg je dus ruim voldoende ruimte voor. Heb je nog tijd over, dan begin je aan iets nieuws. Alles gaat op jouw tempo. Tijdens het maken van je project leer je allerlei technieken en leer je natuurlijk omgaan met de naaimachine. Genoeg te doen en veel te leren dus!

Naaimachine
Kosten:      5 lessen van 2 uur € 95,= (incl. materiaal van de eerste les; excl. materiaal eigen project)
Tijd:            Zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur (om de week)
Start:         Gedurende het cursusjaar starten er telkens weer beginnerscursussen.
Vragen over de beginnerscursus?

Heb je nog vragen over de beginnerscursus of is er nog iets onduidelijk? Neem dan gerust contact met me op via de contactpagina. Ik zal je zo snel mogelijk een reactie toesturen op jouw vraag. We zullen samen naar de mogelijkheden kijken die er voor jou zijn. De beginnerscursus is geschikt voor iedereen die bereid is om te leren en starten met het naaien van de mooiste ontwerpen!