Wie is Steekje Vast

Over Steekje Vast

Steekjevast is dè creatieve naaischool voor volwassen en kinderen die zelf kleding willen naaien.Heb je nog nooit een naaimachine aangeraakt, of ben je ervaren en op zoek naar de fijne kneepjes? Je bent bij Steekjevast aan het juiste adres!

Wie is Steekje Vast?

Paula van Doornik heeft Steekje Vast opgezet en is de drijvende kracht achter de creatieve naaischool van Dordrecht en omgeving. Ze is een voormalig lerares op de middelbare school en ging zelf weer in de schoolbanken om te worden opgeleid tot professionele coupeuse. Het is dan ook niet vreemd dat ze haar carriere als onderwijzeres heeft gecombineerd met haar grote passie om zelf kleding te naaien!  Haar werk varieert van leuke zomerse jurkjes tot een originele tas.

Wanneer je je aanmeldt voor naailessen, workshop of kinderfeestje, verzorgt Paula zelf de lessen in een gezellige en ontspannen sfeer.

Wanneer Paula niet achter haar naaimachine zit, kun je haar vinden als spil van het gezin of in één van de vrijwilligersfuncties die ze vervult. Ze woont in Dordrecht, samen met haar man en drie kinderen.

Waarom Steekje Vast?

  • Op een ontspannen manier creatief bezig zijn
  • Begeleid door een professioneel en gediplomeerd costumière
  • In je eigen tempo werken aan jouw persoonlijke leerdoelen
  • Individuele aandacht in een kleine groep

ik vind het heerlijk om van een lap stof iets moois te maken

Meer weten over dè creatieve naaischool voor volwassen en kinderen?